Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: "Transferde gündem satışlar" - Trabzonspor Haberleri

        TrabzonsporBaşkanı Muharrem Usta, takımın çok kalabalık olduğunu belirterek, "Bizim öncelikle transferde gündemimiz satışlar. Çünkü takım çok kalabalık. Yine UEFA ile yaptığımız görüşmede belli bir bütçenin içerisine sığmamız bekleniyor. O nedenle önceliği satışlara verdik" dedi.

        Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin iftarına Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta katıldı. Muharrem Usta iftardan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Usta, "Bizim öncelikle transferde gündemimiz satışlar. Çünkü takım çok kalabalık. Yine UEFA ile yaptığımız görüşmede belli bir bütçenin içerisine sığmamız bekleniyor. O nedenle önceliği satışlara verdik. Bir taraftan da transfer görüşmeleri yapılıyor. Fakat Avrupa Şampiyonası olduğu için doğal olarak hem Türkiye'de, hem de Avrupa'da transferler ağırlıklı olarak şampiyonadan sonraki dönemde hareketli olacak. Ama biz de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her ikisinde de inşallah iyi bir sonuç elde edeceğiz" diye konuştu.

        Milli takımın aldığı sonuçlar nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren Usta, "Grup, zor bir grup ama, Avrupa Şampiyonası'nda oynayan takımlar da baktığımız zaman gerçekten Türkiye performans olarak çok iç açıcı değil ve hepimizi üzüyor. Hele de bazı ülkeler var ki; onların gösterdiği başarıya bakıldığında Türkiye'nin bu halde olması hepimizi incitiyor. Üzüntülüyüz ama bir sürpriz olabilir. Biliyorsunuz ki milli takım Avrupa'ya gidişinde son anda iyi bir başarı elde etmiştir. Önümüzde tek maçımız var. Belki Avrupa'ya devam etmemiz o tek maça bağlı olabilir. Ümit ederim ki o maçı kazanırız ve en iyiler arasından 3'üncüler sıralamasında girebiliriz" dedi.

        Usta, Türkiye-İspanya maçında taraftarların Arda Turan'a tepki göstermesiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu:

        Türkiye'de bunlara çok alışığız. Ama iyi günde, kötü günde aslında taraftar olarak önemli olan işin arkasında durmak. Bugüne kadar Arda Türkiye için bir sembol iken, evet kötü bir performans olabilir, iyi bir iş çıkarmamışta olabilir, ama İspanyol'ların alkışladığı Arda'yı bizim orada yuhalamamız bence hiç şık olmadı. Üzüntü verici bir şey. Çünkü sorun tek başına Arda sorunu değil. Orada takım olarak bir çöküntü var. Ama ironi, İspanyol'ların alkışlayıp Türk seyircilerin yuhalamasıydı"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ