Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Avrupa Şampiyonası Fatih Terim görevi bırakacak mı, devam edecek mi? - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        İspanya maçından önce “2018 Dünya Kupası elemeleri benli mi olur bensiz mi olur” sözleri kafa karıştıran Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası da “Gereği neyse yapılacak” diyerek ayrılık sinyali vermişti.

        Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının sonucuna göre en iyi 3.’ler kategorisinden ikinci tura çıkılması halinde devam etmeyi planlıyor. Olumsuz bir sonuç halinde ise o anki ruh haline göre içinde muhasebesini yapıp karar verecek. Oyuncuların Çek Cumhuriyeti maçında göstereceği reaksiyon da kararını etkileyecek.

        TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim’in ayrılmasını istemiyor. Sürekli tecrübeli hocaya telkinlerde bulunup “Aman hocam, sakın çok iyi düşünmeden bir karar alma. Her şartta biz senin arkandayız” diyor.

        TERİM’İN ŞARTLARI VAR

        Ay-Yıldızlı ekibin hocası Terim’in, kalması halinde daha önce istediği, ancak gerçekleşmeyen köklü değişikliklerin yapılmasını şart koşacağı öğrenildi. Milli Takım’daki düzenlemeler, kulüp-antrenör sistemi, kulüpler yasasındaki değişiklikler, altyapılar ve sahalar konusunda Terim istediklerinin yerine getirilmesini talep edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ