Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riekerink, Galatasaray Yönetimi ile görüşmeye geliyor - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’ın gündemindeki en önemli soru yeni haftada yanıtını buluyor. Cim-Bom’da yönetimin birkaç gün önce “Beraber devam edeceğiz” dediği Jan Olde Riekerink çarşamba günü İstanbul’a geliyor.

        Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Alp Yalman’ın, “Teknik direktör için bana bir hafta süre verin” demesi yüzünden Riekerink’i açıklayamayan sarı-kırmızılı yönetimin bu hareketinin Hollandalı teknik adamı da endişelendirdiği belirlerdi. Riekerink’in bu yüzden çarşamba günü İstanbul’a gelerek kendisiyle ilgili kararın resmiyete dökülmesini beklediği bildirildi.

        Hollandalı teknik adamın kendisine söz verilmesine rağmen kulübün isminin sürekli olarak başka teknik direktörlerle anılmasından dolayı rahatsız olduğu ve bunu yetkililerle paylaştığı ifade edildi.

        Cim-Bom’da teknik direktör konusunun uzamasına karşın Jan Olde Riekerink görevine devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürüyor. Rus stoper Roman Neustadter’i EURO 2016'daki vasat performansı yüzünden veto eden Riekerink’in takımın kamp programında da etkili olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın, Riekerink’in isteğiyle İsviçre’den sonra Danimarka’da da kamp yapacağı aktarıldı.

        9 MAÇTA 3'ER SONUÇ

        Galatasaray’ın başında Süper Lig’de 9 maça çıkan Riekerink’in galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sayıları eşitti. Hollandalı çalıştırıcı üç ihtimalden üçer üçer maçlarını sonlandırdı.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ