Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gomez Beşiktaş'ta kalmak istiyor - Beşiktaş Haberleri

        Yeni sözleşme konusunda Haziran ayı sonuna kadar birbirlerine süre veren Beşiktaş Yönetimi ile Mario Gomez önümüzdeki hafta içinde somut adımlar atacak. Alman oyuncunun menajeri bir kaç gün içerisinde Fiorentina Yönetimi ile yeniden bir araya gelerek Gomez’in bonservisini bedavaya almaya çalışacak.

        Mario Gomez’e İtalya’da kalması durumunda vergiler ve bonuslarla birlikte 11 milyon civarında bir rakam ödeyecek olan Fiorentina’nın, gelmesi muhtemel teklifleri değerlendirmek istediği aktarıldı. Ancak Alman golcü, Fiorentina’nın bu yönde bir tutum sergilemesi halinde geri dönme kozunu kullanacak. Mario Gomez’in menajerine çok cazip bir teklif gelmedikçe Beşiktaş’a bonservisle gitmek istemediğini ve bir hafta içerisinde bu problemin çözülmesini söylediği ortaya çıktı.

        21 Nisan opsiyonunu bozduğu için sadece 1000 euro karşılığında bonservisiyle birlikte Beşiktaş’a gelme şansını kaçıran Mario Gomez’in, Beşiktaş’ı maddi açıdan zorlamak istemediği belirtildi. Tecrübeli forvet bonservisini bedelsiz alması halinde siyah-beyazlı kulüpten ekstra para talep etmeyecek.

        Alman oyuncunun yeni sezonda yeniden Beşiktaş forması giymesinin önünde tek engel olan bonservis meselesinin çözülmesi halinde, siyah-beyazlı yönetim, Avrupa Şampiyonası’nın bitmesini beklemeden Gomez’e imza attırmaya çalışacak.

        Bu arada siyah-beyazlı yönetim, Gomez’in, Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamama ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Dzeko, Torres, Bony ve Pelle gibi isimlerle temas halinde olan yönetim kurulu, Gomez transferi gerçekleşmezse Temmuz ortasında yeni bir forvet alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ