Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte Martin Skrtel'in Fenerbahçe kararı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı Slovak savunmacı Martin Skrtel, transfer konusunda ilk kararını verdi. Beşiktaş da teklifini sunarken, Skrtel ise tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.

        İngiltere'de Liverpool Kulübü ile ilk görüşmeyi İdari menajer Hasan Çetinkaya yaparken, geçtiğimiz hafta da Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım ve Çetinkaya üçlüsü bir kez daha Ada'ya gitti.

        Martin Skrtel, bonservisi konusunda Liverpool'dan yardım isterken, Merseyside ekibinin yetkilileri ise Beşiktaş'tan da bir teklif aldıklarını iletti. Bunun üzerine tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmak istediğini kaydeden 31 yaşındaki futbolcu, Liverpool'u ikna etmeyi başardı. Bonservis konusunda bir sıkıntı yaşanmadığı, tarafların anlaşmaya vardıkları vurgulandı

        Yıldız savunmacının Dirk Kuyt ve Lazar Markovic'ten Fenerbahçe hakkında bilgi aldığı ve tercihinde büyük rol oynadığı kaydedildi.

        Liverpool'un 8 milyon euro istediği 1.91 boyundaki Skrtel geçen sezon Liverpool formasını toplamda 32 kez giyerken 1 de gol atmıştı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ