Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Vladimir Weiss'i yakın takibe aldı - Trabzonspor Haberleri

        Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın, daha önce bir araya geldiği Mino Raiola ile bu oyuncunun durumunu değerlendirdikleri belirtildi.

        Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu kurma noktasında ince eleyip sık dokuyor. Fransa'da bulunan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Teknik Direktör Ersun Yanal, koordinasyonlu bir çalışma yürütürken, yeni sezon öncesi karakterli oyunculardan kurulu bir takım ortaya çıkartmayı hedefliyorlar.

        Geçtiğimiz günlerde Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın birçok oyuncunun yanı sıra Slovakya Milli Takım forması giyen ve Katar'ın Al Gharafa takımında oynayan sol kanat oyuncusu Vladimir Weiss'i yakın takibe aldı. Bordo-mavililer bu akşam saat 22.00'de oynanacak olan Slovakya - İngiltere maçında oyuncuyu yakında izleyecek.

        TRABZONSPOR 28 HAZİRANA KİTLENDİ

        Trabzonspor Yönetimi 28 Haziran'a kitlendi. Bordo-mavili kulübün organize edeceği iftar yemeğinde, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın, camianın önemli isimleri karşısında önemli açıklamalar yaparak, müjdeler vermesi bekleniyor.

        Trabzonspor'da yeniden yapılanma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gelecek sezon iyi kurgulanmış bir kulübün temellerini atmak için her alanda faaliyetlerini sürdüren bordo-mavili kulüp, camiayı da birlik ve beraberlik içinde moralli tutmak için etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyor.

        Ramazan ayı nedeniyle bordo-mavili kulüp 28 Haziran Salı günü camianın önde gelen isimlerinin yer alacağı iftar organizasyonu düzenliyor. Denizde bir teknede düzenlenecek olan iftar yemeğinden Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta'nın, camianın önde gelen isimleri karşısında önemli açıklamalar yaparak bazı müjdeler vermesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ