Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: Bu işin sonu güzel olacak - Trabzonspor Haberleri

        Yeni sezona yeni bir yapılanma ile başlamayı hedefleyen Trabzonspor'da bir ayı aşkın sürenin geride kalmasına rağmen hem iç hem de dış transferde bir adım atılmaması, borndo mavili camiada huzursuzluğa sebep olurken Başkan Muharrem Usta, sosyal medya hesabı twitterdan camiaya seslendi. Başkan Usta, "Daha dün gibi, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) diye diye adeta afyonlanarak dibi gördük. Panik yok! Bu işin sonu güzel olacak" ifadelerini kullandı.

        NEVZAT AYDIN: "PANİK YAPMAYIN BİZE GÜVENİN"

        Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ise twitter hesabından aynı yönde mesajlar vererek taraftarlardan kendilerine güvenmelerini istedi. Beklentilerin farkında olduklarını ifade eden Nevzat Aydın, "En doğru transferleri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Sokağa atacağımız kuruş yok. Panik yapmayın, OLACAK. Bize güvenin" sözlerine yer verdi.

        N'DOYE İLE AUGUSTİNSSON TAKASI

        Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Kopenhag'ın sol bek oyuncusu Ludwig Augustinsson için Dame N'doye takasını önerdiği öğrenildi. Daha önce de Kopenhag'da forma giyen N'Doye'yi Danimarka ekibinin yeniden kadrosuna katmayı istediği belirtilirken bordo mavililerin ise tecrübeli golcü oyuncuya karşılık 22 yaşındaki İsveçli sol bek oyuncusunu istediği ifade edildi.

        YENİ SEZON İÇİN TOPLANMA MERKEZİ TRABZON

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurtdışında iki kademeli kamp gerçekleştirecek olan Trabzonspor'da futbolcular, 23 Haziran'dan itibaren Trabzon'da toplanarak ilk aşamada sağlık kontrolünden geçirilecek. Kontrollerin ardından kulüp tesislerinde hafif tempoda sezon hazırlıklarına başlayacak olan bordo mavililer, 3 Temmuz gecesi ise ilk etap kampı için Slovakya'ya gidecek ve 16 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. İkinci etap kampını 28 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında Macaristan'da gerçekleştirecek olan Trabzonspor, ardından Trabzon'a dönerek kalan çalışmalarını tamamlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ