Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş doğru yolda gidiyor. Birinci hedefimiz futbol takımızı bozmamaktır. Birkaç nokta transferle sezonu kapatacağız. Planlanmış şekilde hareket ediyoruz" dedi.
Beşiktaş camiası, yeni stadı Vodafone Arena'da gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başta Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve siyah-beyazlı camiadan birçok tanıdık ismin buluştuğu akşamda davetliler İstanbul Boğazı eşliğinde iftar yapmanın keyfini çıkardı.
"NE GÜNLERDEN NE GÜNLERE GELDİK"
İftar sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kendileri açısından mutlu bir gün olduğunu belirterek, "Vodafone Arena'nın inşaatı esnasında iftar yemeklerinde bir araya gelmiştik. İnşallah bundan sonraki iftarları burada bitince yaparız demiştim. Şu an bunu yaşadığımız için çok mutluyum. Ne günlerden ne günlere geldik. Zor günlerden geldik. Şu an Türkiye'nin en güzel noktasında bulunmak hepimizi mutlu etti. Bu zor günleri aşmak kolay olmadı. İlk geldiğimiz günleri herkes bilir zor günlerdi ve o zor günlerde bizi bütün camia olarak da büyük bir umutsuz hakimdi. Birçok gelirimiz kullanılmıştı. Stadyum gelirimiz yoktu. Ancak bize el verip, bizle ortaklık yapan sponsorluklar yapan tüm ortaklarımıza teşekkür etmek istiyorum" dedi.
"MALİ DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"
"Türkiye'nin en saygın kurumlarından birisi olan Beşiktaş'ın o umutsuzluğu geride bırakıp ileriye umutlu baktığımız bir sezon yaşadık" diyen Başkan Orman, "Önümüzde yeni hedefler var. Kolay dönemler değil. Hiçbir şekilde mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. herkes transferle alakalı daha sezon başından yorum yapıyor. Biz bunları kendi araştırmalarımıza göre yapıyoruz. Transfer şampiyonu değil sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzdeki sezon amacımız tabii ki şampiyon olmaktır. Bu sezon inşallah son 2 yıldızlı formalarımızı satacağız. Size tavsiyem son 2 yıldızlı formaları almanız" diye konuştu.
"BEŞİKTAŞ DOĞRU YOLDA GİDİYOR"
Futbolun artık rekabeti yüksek bir oyun olduğunu dile getiren Fikret Orman, "Milli takımımız da zor bir süreç geçiriyor. Futbol artık rekabeti yüksek bir oyun. Büyük laflar ederek insanları beklentiye sokmamak lazım. Beşiktaş doğru yolda gidiyor. Birinci hedefimiz futbol takımızı bozmamaktır. Birkaç nokta transferle sezonu kapatacağız. Planlanmış şekilde hareket ediyoruz" açıklamasında bulundu.
FİKRET ORMAN, DAVETLİLERLE BİRLİKTE MİLLİ MAÇI İZLEDİ
İftar sonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve davetliler, Euro 2016 D Grubu son maçında A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşmayı izledi.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.