Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Serdar Aziz'i renklerine bağladı | Serdar Aziz kaç yaşında? - Galatasaray Haberleri

        Sarı-kırmızılı takım Serdar Aziz'e karşılık Bursaspor'a 4.5 milyon Euro ve Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Bilal Kısa'yı bonservisleriyle verdi.

        Yeşil-beyazlı takımın 26 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu. Akşam saatlerinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in daveti üzerine İstanbul'a giden Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'ın da yer aldığı görüşmede taraftarlar yıldız ismin transferi konusunda el sıkıştı.

        Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Serdar Aziz'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardık. 4.5 milyon Euro ve Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'yı bonservisleri ile birlikte kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde de bu isimlerle görüşmemiz olacak. Transferin iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

        Galatasaray Kulübü, Serdar Aziz ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Galatasaray Sportif A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Bursaspor ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

        İMZA TÖRENİ 14.00'TE

        Sarı-kırmızılı kulüp, Serdar Aziz'in imza töreninin bugün saat 14.00'te yapılacağını açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek törene başkan Dursun Özbek katılacak.

        https://www.instagram.com/p/BG7oq2zmbKS/?taken-by=haluk_canatar
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ