Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rıdvan Dilmen: "rakip olarak Galler'i isterim" - Futbol Haberleri

        A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti'ni yenerek umutlarını sürdürdüğü maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV'de canlı yayına bağlanarak maç ile ilgili yorumlarını paylaştı.

        "Yarın en büyük Belçika'da. Anahtar şuydu, Çek Cumhuriyeti'nin kazanmaktan başka çaresi yoktu. Bizim gibi. Çek Cumhuriyeti sıkı, sert, düz bir takım ama disiplinli bir takım. Ama top rakipteyken disiplinli bir takım..."

        "Özetle ben 60'a kadar 1-0'ı koruruz inşallah diye düşündüm. Son 10 dakika maç oynanmayacaktı zaten Çekler bırakacaktı tamamen. Hatta Sivok'u bile santrfor oynatabilirlerdi. Kaldı ki orta sahadan bir oyuncu çıkarıp ikinci santrforu sokunca bence biz anahtarı orada açtık. İnşallah yarın Belçika da kaybetmez."

        "Turnuvanın içinde olduğumuz için mutluyuz. Çocuklar da moralli. İnşallah yarın akşam da iyi sonuç çıkar bizim adımıza. Gruba baktığımız zaman üçüncülük mücadelesi Çek Cumhuriyeti ile bizim aramızda gözüküyordu. Biz olduk. Senaryo ancak böyle doğru gidebilir ve doğru gitti."

        "Ben İrlanda'yı hiç beğenmedim. Elenmesine rağmen Ukrayna fena bir takım değil. Galler'e gelince en önemli oyuncuları 7 numaralı oyuncu. Oyun kurucu niteliğinde oynuyor. Yani rakip olarak kimi istersin deseler ben Galler'i isterdim. Net söyleyeyim bunu. Çünkü Rusya maçı aldatıcı olabilir. Rusya'nın elenmesi gerekiyordu. Almanlar geleceğine Galler'in gelmesi A Milli Takım için bir avantaj..."

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ