Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Menajeri açıkladı: Nani gidiyor - Fenerbahçe Haberleri

        UEFA ile yapılan anlaşma gereği oyuncu satmadan bonservisli futbolcu alamayacak olan Fenerbahçe’de gözler Luis Nani’ye çevrilmiş durumda.

        Türkiye’de mutsuz olan ve yönetimin de göndermeyi düşündüğü Portekizli kanat oyuncusuyla ilgili menajeri Luca Bascherini önemli açıklamalarda bulundu. İspanya’nın yüksek tirajlı gazetesi AS’a konuşan Bascherini, “Nani Fenerbahçe’den kesin olarak ayrılacak. Şunu söyleyebilirim ki orada kalmayacak. Onu kadrosunda görmeyi hedefleyen pek çok takım var. Valencia’nın çok istediği de doğru” dedi. Bu sözlerle birlikte Fenerbahçe’de Nani defterinin kapanacağını işaret eden Luca Bascherini, EURO 2016 sonrası sıcak gelişmeler yaşanacağını belirtti.

        FİYATI 8.5 MİLYON EURO

        İnter’in uzun süredir istediği Nani için son olarak Atletico Madrid ve Everton da devreye girdi.Hatta Bascherini aracılığıyla Fenerbahçe’ye resmi teklif yapıldığı da öğrenildi. Everton 5 milyon Euro’yu gözden çıkartırken, Atletico rakamı 6 milyon Euro’ya yükseltti.

        Sarı-Lacivertliler ise sözleşmesindeki serbest kalma bedeli olan 8.5 milyon Euro’yu istiyor. Yönetim kesinlikle bu rakamın altına inmeyi düşünmüyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ