Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Bandırmaspor Bursa'dan Bandırma'ya 3 oyuncu - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig'in yeni takımı Bandırmaspor, Bursaspor'un genç isimlerini kadrosuna katıyor. Yeni sezonda forma şansı bulma ihtimali az olan isimlerden Furkan Soyalp, Emirhan Aydoğan ve kaleci Okan Kocuk'un bordo-beyazlı kulübe kiralanacağı öğrenildi. Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak'ın 3 oyuncu ile de bugün bir görüşme gerçekleştireceği bildirilirken, golcü oyuncu Kubilay Kanatsızkuş'u da isteyen Bandırmaspor'a, Bursaspor yönetiminden olumsuz yanıt geldiği belirtildi.

        İÇ TRANSFERDE 7 İMZA

        Transferde önceliği iç transfere veren Bandırmaspor, takım kaptanı Ali Serin, Oğuz Özden, Serkan Sözmen, Muharrem Ozan Cengiz, Doğan Karakuş, Bahri Can Avcı, Özgür Çelik ile sözleşme yeniledi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada oyunculardan Murat Uluç, Mehmet Boztepe,Talha Mayhoş, Ethem Bayburt, Celal Aras, Oğuz Kocabay ve Hacı Mustafa Karabulut ile karşılıklı olarak sözleşmelerin fesh edildiği duyuruldu.

        Kulüp Yönetimi, Teknik Direktör İsmail Ertekin'in raporu doğrultusunda hem iç hem de dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ