Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Serdar Aziz ile sözleşme imzaladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın, Bursaspor'dan renklerine bağladığı yeni transfer Serdar Aziz, gerçekleştirilen törenle kendisini Sarı-Kırmızılı kulübe bağlayan resmi imzayı attı.

        Yeni sezon öncesi Cim Bom'un ilk transferi olan milli savunma oyuncusu, 2020 senesine dek sürecek sözleşmeyi imzaladı.

        Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Dursun Özbek, " Bir sezonu geride bıraktık, bu hazırlık çerçevesinde de eksiklerimizi belirledik, teknik kadromuzun belirlediği raporlar doğrultusunda yeni transferlere başladık. İlk transferimiz de Serdar Aziz. Kendisini uzun zamandan bu yana takip ediyoruz, Galatasaray'a faydalı olacak.

        "ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜ AÇIKLAYACAĞIZ"

        Geçtiğimiz dönemde takımın bir teknik kadrosu vardı. Takımın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendirerek, bu teknik heyetten bir rapor istedik ve bu rapor çerçevesinde de transfere başladık. Teknik kadrosu konusunda ise önümüzdeki hafta başında bir açıklama yapacağız ve yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız.

        Büyük bütçeli ya da küçük bütçeli transfer diye bir durum yok, teknik kadronun bir raporu var ve bu rapor çerçevesinde hareket ediyoruz, belirlenen eksikler doğrultusunda takviyeler yapacağız. Önümüzdeki sezona performansı çok yüksek bir kadro ile girmek istiyoruz. Bütçe konusunda UEFA'nın bir sınırlama var, bunu inkar etmeniz mümkün değil. İhlal edildiği zaman neler olabileceği çok açık

        Önümüzdeki sezon kadromuzda düşünmediğimiz oyuncuları Bursa'ya önerdik. Bilal, Furkan ve Sercan için Bursa ile görüşüyoruz. 40'a yakın futbolcu var ve bu kadronun daraltılması gerekiyor.

        "MUSLERA, SNEİJDER, TELLES, PODOLSKİ'Yİ SATMAYACAĞIZ"

        Basında takımın yıldız isimleri Muslera, Sneijder ve Podolski ile ilgili transfer sorusuna ise Dursun Özbek, 'Bu saydığınız isimler arasında satılacak futbolcu yok. Galatasaray elbetteki omurgasını, çekirdek kadrosunu koruyacaktır. Şu anda kimleri satmak istediğimiz bellidir. Ama Galatasaray hiçbir zaman omurgasındaki isimler için böyle birşeyi düşünmez" şeklinde konuştu.

        SERDAR AZİZ: BURADA OLMAK MÜTHİŞ BİR DUYGU

        Fatih Terim ile Galatasaray konusunda görüşmedim. Galatasaray'da oynamak her futbolcunun hayali. Galatasaray olduğu için buraya geldim. Burada olmak müthiş bir duygu, formayı giymek için de sabırsızlanıyorum.

        Benim için harika bir gün. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Galatasaray'ın bana büyük sorumluluklar getirdiğini biliyorum, bunun bilincindeyim. Bundan sonra inşallah hep beraber büyük başarıların altına imza atacağız. Sayın başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

        "DAHA ÖNCE GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM"

        Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi büyük bir etken. Birçok takımdan teklif aldım, hangi takımlar olduğu önemli değil. Şu anda benim nerede olduğum önemli. Galatasaray'da olmaktan dolayı gururluyum. Bunun dışında bir şey düşünmüyorum. Daha önce Galatasaray'dan transfer teklifleri aldım ancak o dönemde yaşım daha gençti. Buraya, Bursaspor kaptanı olarak geldim. Şu anda çok tecrübeliyim

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ