Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Vodafone Arena'da bakımlar devam ediyor - Beşiktaş Haberleri

        Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon iç saha maçlarının tamamını yeni stadında oynamanın heyecanını yaşayacak. Geride kalan sezonda yalnızca son 3 iç saha karşılaşmasında yeni mabedini kullanabilen siyah beyazlı takım, yeni sezon öncesinde stadın eksiklerini gideriyor ve zeminin de her zaman hazır olması için bakımına devam ediyor.

        Geçtiğimiz yıllarda İnönü Stadı'nda yaşanan çim probleminin tekrar etmesini istemeyen yönetim, düzenli olarak çimlerin sulanması ve zeminin bakımının yapılması talimatını verdi. Bilindiği üzere, İnönü Stadı'nın zemini, stadın hemen yanında bulunan gökdelenin camlarından yansıyan güneş ışınlarının da etkisiyle zarar görüyordu. Havaların çok sıcak olmasıyla birlikte zeminde problem yaşamak istemeyen Beşiktaş yönetimi, sahanın bakımına devam ediyor.

        Futbolda 2016 - 2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Beşiktaş'ın maçlarını oynayacağı Vodafone Arena yakın takipte. Dün UEFA tarafından yapılan ziyarette Vodafone Arena geçer not alırken, stadın çevre düzenlemesi için de hummalı bir çalışma yapıldığı gözlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ