Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: Beni topa tutarlar - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA ile yaptıkları ‘Finansal Fair- Play’ anlaşmasına uymak zorunda olduklarını ve oyuncu satmadan transfer yapamayacaklarını söyledi.

        Alınacak futbolcunun Şampiyonlar Ligi’nde oynaması gerektiğini vurgulayan Orman, “UEFA, bizim bonservisi elinde olan oyunculara yönelmemizi istiyor. Bunu yapamazsak adam satmak zorundayız. Eğer bu olmazsa yapacağımız transfer sadece Süper Lig için olur. Avrupa’da oynatamayacaksak bu sefer ‘Neden aldınız?’ deyip “Beni topa tutarlar” diye konuştu.

        G.SARAY VE F.BAHÇE’Yİ GEÇECEĞİZ

        Fenerbahçe ve Galatasaray ile şartları eşitlediklerini de belirten Orman, “Bu şampiyonluk ve yeni stat bizim rakiplerimiz ile olan durumumuzu eşitledi. Artık öne geçme zamanı. Yeni sezonda da ipi göğüslersek bunu başarırız. Stadın inşaatının bitmesi çok çok iyi oldu. Düşünün 3 maçta 30 milyon liraya yakın para aldık. Stadın dolu olması hem kasamıza hem de takıma etki ediyor. Bu stat dolu olduğu zaman kimse buradan çıkamaz. Avrupa’da yaşayan taraftarlarımızın aldığı kombineler için gelemedikleri maçlarda satışa sunmayı planlıyoruz. Hem kart sahipleri hem biz kazanacağız” dedi.

        ‘MUSTAFA’YA ÜZÜLÜYORUM’

        Sözleşmesi yenilendiğinde eleştirilen ve son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan Mustafa Pektemek ile ilgili de görüş bildiren başkan Orman, “Mustafa inanılmaz düzgün karakterli bir çocuk. Oynamamasına ben de çok üzülüyorum. Onu isteyenler var. Açıkçası ben de gidip oynamasını istiyorum. Onun durumuna göre Ömer Şişmanoğlu kadroda kalacak. Ömer’e de bir şans vermek gerek. Fabricio ile el sıkıştık ancak kadroda Boyko da olabilir. Ben kalmasını istiyorum, o da gitmek istemiyor. Kim iyiyse o oynar. Kadroda 2 yabancı kaleci olmaz diye bir kural yok” ifadelerini kullandı.

        Orman ayrıca Sosa ile yeni sözleşme yapıp Arjantinli oyuncuya zam yapılacağını da söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ