Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altınordu PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Fortuna Dusseldorf'ta oynayan Sercan Sararer'in peşine düştü - Futbol Haberleri

        Eski takımı Greuther Fürth'te gösterdiği başarılı performansla 2012'de A Milli Takım'a seçilen ve ay yıldızlılarda 12 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcuyla ilk görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Sercan'a yine Bundesliga 2 ve Süper Lig'den de teklifler geldiği kaydedilirken, deneyimli futbolcunun süre istediği ifade edildi.

        Futbol yaşamına 11 yaşında Greuther Fürth'te başlayan gurbetçi oyuncu, bu kulüpte profesyonel oldu. Ardından 2013 yılında Stuttgart'a geçiş yapan Sercan, geçen sezon başında da Fortuna Dusseldorf'la anlaştı.

        KALECİ EVREN GÜNDEMDE

        Öte yandan kalecileri Tolgahan Acar ve Evren Üstündağ ile yollarını ayıran Altınordu'nun Aydınspor 1923'ün deneyimli filebekçisi Evren Özyiğitle'de ilgilendiği iddia edildi. Siyah-beyazlılarla 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki eldivenin Altınordu'ya gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Geçen sezon çapraz bağlarından sakatlanan Evren Aydınspor 1923'te 15 lig karşılaşmasına çıkabildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ