Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın gözdesi Gustavo Gomez kulübe rest çekti - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Teknik direktör Şenol Güneş’in çok istediği Serdar Aziz’i Galatasaray’a kaptıran Beşiktaş, yeni adaylar üzerinde çalışıyor.

        Birçok isimle irtibat halinde olan Siyah-Beyazlılar, Arjantin’in Lanus takımında forma giyen Gustavo Gomez için bastırıyor. Paraguaylı stoperin de özellikle Şampiyonlar Ligi için Beşiktaş’a gelmeyi çok istediği ve kulüp başkanı ile ilginç bir diyalog yaşadığı ortaya çıktı.

        Başkan Alejandro Maron ile transferi konusunu konuşan Gomez, Beşiktaş’a gitmek istediğini söyledi. Ancak Maron oyuncusuna Lazio, Fiorentina ve Boca Juniors gibi takımların da kendisini istediğini ve en yüksek parayı veren kulübe satacağını söyledi.

        PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

        Bunun üzerine Beşiktaş’a gitmek istediğini yineleyen Gomez, Latin Amerika’da “Ayrılmak istiyorum” anlamına gelen hareketi yaptı ve kramponlarını çıkarıp başkanın masasının üzerine bıraktı.

        Oyuncusunun kararlılığını gören başkan Maron da kendisine kolaylık sağlayacaklarını söyleyip transfere yeşil ışık yaktı.

        Siyah-Beyazlı kurmayların bu yaşanan olayın ardından pazarlıklara başladığı kaydedildi. Lanus Kulübü’nün 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini 5 milyon Euro’ya çekmeyi düşünen yöneticilerin görüşmelerini sürdürdüğü ve birkaç gün içinde konuya netlik kazandırılacağı öğrenildi.

        GOMEZ'E YILLIK 2 MİLYON EURO

        Lanus kulübü ile Gustavo Gomez konusunda pazarlık halinde olan Beşiktaşlı yetkililer, Paraguaylı oyuncu ile her konuda anlaştı.Gomez’in menajeri ile dün İstanbul’da görüşen Siyah-Beyazlılar, yıllık 2 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Siyah-Beyazlı formayı giymeye dünden razı olan Gomez ve menajerinin de bu öneriye “Evet” yanıtı verdikleri öğrenildi.

        MECBUREN N'KOULOU

        İki stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş’ta Gustavo Gomez’in yanı sıra Nicolas N’Koulou için girişimler hızlandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in daha önce boyu kısa olması nedeniyle istemediği Kamerunlu oyuncu, bonservisi elinde olduğu için isteniyor. UEFA ile yaptığı anlaşmaya göre oyuncu satmadan alamayan Beşiktaş’ın, Gökhan Töre’nin satılması halinde Gustavo Gomez’i alacağı, bunun yanında boşta olan N’Koulou’yu da transfer ederek savunma hattına gereken takviyeyi yapacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ