Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Roman Neustadter'le anlaşmaya vardı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe nihayet transferlerde net adımlar atmaya başladı... Geride kalan sezonun ardından birçok isimle yolların ayrılması sonrasında Sarı-Lacivertliler’de uzun süren bir sessizlik olmuştu.

        Nihayetinde bu sessizlik bozuldu ve birbiri ardına transferler gelmeye başladı. İlk olarak Sivasspor ile yollarını ayıran Aatif ile anlaşan Fenerbahçe yönetimi daha sonra da Gökhan Gönül’ün yerine Paris Saint-Germain’den kopan Van der Wiel ile de el sıkıştı. Şimdi de stoper mevkisindeki sorun çözülüyor.

        Roman Neustadter
        Roman Neustadter

        Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba ile yolların ayrılmasından sonra Simon Kjaer’in yeni partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Bu merak da dün son buldu ve Roman Neustadter ile ön protokol yapıldı.

        ÖN LİBERODA OYNADI

        Bir ara adı Galatasaray ile de anılan Alman asıllı olan ve Fransa’da Rus Milli Takımı forması ile ön liberoda forma giyen Roman Neustadter, dün İstanbul’a geldi.

        Schalke ile yollarını ayıran ve geçtiğimiz günlerde de kulübe veda eden tecrübeli oyuncu menajeri ile birlikte Fenerbahçeli yöneticilerle bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından protokolün yapıldığı ve resmi imzaların da bir iki gün içerisinde atılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ