Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta sola son aday Norwich'li Martin Olsson! - Beşiktaş Haberleri

        İsmail Köybaşı ile yeniden anlaşsa da yeni sezon için sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman, Manchester City'de oynayan Kolarov'u çok istiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler ise Kolarov'un yanı sıra alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

        Emmanuel Mas ile bir süredir temas halinde olan siyah-beyazlılar son olarak Martin Olsson'u gündeme aldı. İsveç Milli Takımı formasıyla, EURO 2016'da boy gösteren 28 yaşındaki oyuncunun Norwich kulübüyle bir senelik daha mukavelesi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a önerilen Olsson, EURO2016'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekerken, yönetimin kısa süre içinde bu oyuncu için temaslara başlayacağı iddia edildi.

        UEFA ile yapılan anlaşma ve mali kriterler nedeniyle transferde öncelikle bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Beşiktaş yönetimi, İsmail Köybaşı ve Dusko Tosic'in kadroda yer almasından dolayı sol bek transferinde aceleci davranmayacak.

        Ekonomik koşuların oluşması halinde bu transfer gerçekleştirilecek. Olsson, İsveç'in EURO 2016'da oynadığı 3 maçta da 11'de forma giydi. Milli formayı 37 kez taşıyan başarılı sol bek 2 gole imza attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ