Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ricardo Quaresma için 10 milyon Euro - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın, Euro 2016’da gösterdiği performans iştah kabarttı. Önceki gün Hırvatistan karşısında attığı golle Portekiz’i çeyrek finale taşıyan yıldız oyuncu için Katar ve Çin’den ciddi teklifler geldiği öğrenildi. Özellikle Katar’dan 10 milyon Euro civarında tekliflerin olduğu belirtilirken futbola yaptığı yatırımla bir anda dikkatleri üzerinde toplayan Çin’den de oldukça cazip önerilerin geldiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğa özellikle ikinci yarıda oynadığı futbolla büyük ölçüde katkı sağlayan Quaresma’nın ise her iki ülkede oynamaya sıcak bakmadığı kaydedildi. Ancak buna rağmen Siyah-Beyazlı yöneticiler, UEFA ile finansal fair-play çerçevesinde yaptıkları anlaşma gereği oyuncu satmadan yeni bir transfer yapamadıkları için tekliflere sıcak bakıyor...

        GÖRÜŞME EURO 2016 SONRASI

        Beşiktaş’ın çok iyi bir teklif gelmesi halinde Q17’i elden çıkarıp gelecek parayla iyi transferler yapmayı hedefliyor. Gelinen son noktada Çin ve Katar kulüpleri ile görüşme halinde olan yöneticiler, Euro 2016 sonrası bu konuyu Portekizli yıldızla da görüşüp bir sonuca bağlayacak.

        "KAHRAMAN QUARESMA"

        Hırvatistan maçında takımına turu getiren Quaresma, Avrupa basının da en çok konuştuğu isim oldu. Özellikle İtalya’da gündem olan Quaresma için La Gazetta Della Sport, “İtalya’da ‘Bidon’ seçilen Quaresma, Portekiz’i uçurdu” yorumunu yaptı. Portekiz basını ülkede kahraman ilan edilen Quaresma için şu ifadeleri kullandı: Abola: “Quaresma, Portekiz’i çeyrek finale taşıdı.” Correio da Mania: “Quaresma ‘devam’ dedi.” Publico: “Gecenin kahramanı Quaresma oldu.” Record: “Portekiz’e çeyrek final yolunu Quaresma açtı.”

        10 GOLDE PAYI VAR

        Geçtiğimiz sezon ligde 26 maça çıkan Ricardo Quaresma, 4 gol atıp, 6 asist yaptı. 10 gole direkt katkı sağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ