Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emenike ve Salih Uçan Samandıra'da - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde sezonun ilk idmanına çıktı. Sarı-lacivertli takım, 2 Temmuz’a kadar İstanbul’da hazırlıklarını sürdürecek. Daha sonra Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek takım, 9 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada çalışacak.

        Geçtiğimiz 2 sezonu kiralık olarak Roma’da geçiren Salih Uçan ve Ocak'taWest Ham United'a kiralanan Emmanuel Emenike de antrenmana çıktı. Bursaspor'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Slovakya Milli Takımı ile EURO 2016'ya katılan Miroslav Stoch'un durumu ile ilgili bir bilgi verilmedi.

        Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 10.30’da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Salonda ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kademeli yapılan tempolu pas çalışmasıyla son buldu.

        Milli takımlarda görev alan oyuncular; Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Luis Nani, Simon Kjaer ile özel izinli olan Josef de Souza ve Diego Ribas antrenmanda yer almadı. Volkan Demirel ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

        Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

        HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI

        3 Temmuz Pazar - Gostaresh Folad Tabriz

        6 Temmuz Çarşamba-SMS Iaşi

        9 Temmuz Cumartesi-Voluntari

        16 Temmuz Cumartesi-Lyon

        19 Temmuz Salı-Sparta Prag

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ