Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Habertürk, Fenerbahçe'deki Luis Nani gerçeğini açıklıyor! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’ye transfer olduğunda sadece Sarı-Lacivertliler değil tüm futbolseverler; Türkiye’ye süper bir yıldız geldiği için mutlu olmuştu. Ancak kupasız kapatılan sezon ve o sezonda yaşanan sıkıntıların ardından Portekizli oyuncu, ayrılma kararı aldı.

        Önceki gün menajeri Lucas Brascherini AS gazetesine yaptığı açıklamada “Nani, F.Bahçe’den ayrılmayı düşünüyor” dedi. Bu kararın altında ise Sarı-Lacivertli yönetimin verdiği sözleri tutmaması ve Nani’nin de bu nedenden dolayı rahatsız olmasının yattığı öğrenildi.

        Peki, neydi bu verilen ama yerine getirilmeyen sözler? İşte Habertürk, Nani gerçeğini gözler önüne seriyor...

        KONUYU AÇTIĞINDA KESİK YEDİ

        Luis Nani, geçen sezon Fenerbahçe’ye transfer olurken Sarı-Lacivertli yöneticiler, “Sen bizim saha içindeki liderimiz, önderimiz kısacası bu takımın her şeyi olacaksın. Bu nedenle bize gelmeni çok istiyoruz. Burada birlikte kupalar kazanacağız” dedi.

        Ancak sezon ilerledikçe Nani verilen bu sözlerin tutulmadığını gördü. Ne takımın lideri oldu ne de takım onun çevresinde şekillendi. Portekizli yıldız bu konuyu açtığında ise kesik yedi ve oynatılmadı. Takım içinde çıkan kavgaların artmasına bir de sezonun kupasız kapatılması eklenince Luis Nani, Fenerbahçe ile olan bağlarını koparma kararı aldı.

        BİRÇOK TAKIMIN GÜNDEMİNDE

        Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmak için gün sayan Luis Nani için Avrupa’nın önemli takımları devrede. Şu anda Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016’da olan deneyimli oyuncunun İnter ve Valencia başta olmak üzere İngiltere’den de talipleri var. Nani için ayrıca Çin’den de teklifler gelmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ