Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Gustavo Gomez transferi çıkmaza girdi! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Siyah-Beyazlı formayı giymek için başkanına bile rest çeken Gomez ile 1.3 milyon Euro’ya anlaşan Kartal, Lanus Kulübü’ne de 3,5 milyon Euro teklif etti. Ancak Güney Amerika’da sıkça rastlanan bir durum burada da ortaya çıkınca işler arapsaçına döndü.

        Gustavo Gomez’in bonservisinin yarısının bundan önce oynadığı kulüpte olduğu belirtildi. Durum böylece olunca şimdi forma giydiği Lanus, 8 milyon Euro gibi bir rakam istedi. Bu rakamda indirim yapılsa bile yüzde 28’lik verginin oyuncuyu alan kulüp tarafından ödenecek olması transferi iyice çıkmaza soktu.

        YÖNETİM TRANSFERİ DURDURDU

        Başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, aralarında yaptıkları sohbette bu şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin imkansız olduğunu konuştular. Beşiktaş, Gustavo nun bonservisinde indirim alsa bile ödeyeceği vergilerle birlikte kasasından 7 milyon Euro’dan aşağı bedel ödemeyeceği için bu transferi şimdilik durdurdu.

        BEAUSEJOUR VE ISLA'YA YAKIN TAKİP

        Gustavo Gomez transferini ikinci plana alan Siyah-Beyazlılar, önceki gün oynanan Copa America finalinde de takipteydi. Arjantin-Şili arasında oynanan final maçına scout ekibini gönderen Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşmada Şilili sağ bek İsla ile hem sol bek hem de stoper oynayabilen Jean Beausejour’u takip ettirdi.

        İki oyuncunun oldukça beğenildiği özellikle teknik direktör Şenol Güneş’in çok istediği sol ayaklı stoper tarifine uyan 32 yaşındaki Beausejour’un sözleşmesinin bitmiş olmasının transferin gerçekleşme ihtimalini de yükselttiği belirtildi.

        İsla için de Juventus Kulübü ile bir görüşme yapılacağı bonservisinde indirim alınması halinde transferin bitirilmesi için düğmeye basılacağı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ