Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wesley Sneijder'in kafası karıştı - Galatasaray Haberleri

        Yöneticiler ve menajeri ile birlikte yaptığı son toplantıda G.Saray’da mutlu olduğunu belirterek takımda kalacağını söyleyen Sneijder, geçen kısa sürede fikrini değiştirdi... Hollandalı yıldız yakın çevresi ve menajeri ile durumunu tartışarak takımda kalma ihtimalini yarı yarıya azalttı.

        Artıkpembe dizi kıvamında ilerliyor Wesley Sneijder’in G.Saray’daki durumu... Gelişi ile olay yaratan Hollandalı, şimdi de ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili olarak sürekli konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon G.Saray ile kontratını uzatan Hollandalı yıldızın kontratına da 7.5 milyon Euro Avrupa kulüpleri için serbest kalma bedeli koyulurken, UEFA’dan gelen Avrupa’dan men cezası sonrasında Sneijder’in de ayrılabileceği iddia edildi.

        Sezonunbitmesi ile birlikte verdiği bir röportajda yönetimle ilgili sözleri bir hayli tartışılan deneyimli oyuncu geçtiğimiz günlerde yöneticiler ve menajeri Guido Albers ile bir telekonferans görüşmesi yaparken sözlerinin değiştirildiğini vurgulayıp takımda kalmak istediğini söyledi.

        TEKLİFLER ALIYOR

        Fakataradan geçen sürede takımda yaşanan gelişmelerin yanı sıra yurt dışından da oyuncuya gelen teklifler Hollandalı’nın da aklını karıştırdı. Sneijder, 2 yıl daha kontratı olmasına rağmen ayrılmakla ilgili düşüncelerini hem menajeri hem de yakın çevresi ile paylaşırken kafasının karışık olduğunun da altını çizdi.

        2015-16 sezonunun ardından ayrılmakla ilgili bir düşüncesinin olmadığını söyleyen Sneijder, şu anda ise ayrılma ihtimalini yüzde 50 olarak gösterdi. Yaptığı sohbetlerde neden fikrinin değiştiğini ise sır gibi saklayan Sneijder, G.Saray’ı sevdiğini ısrarla vurgulasa da gelecek sezon sarı-kırmızılı kulüpte kalma ihtimalini yüzde 50 olarak gösterdi.

        (Şampiy10)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ