Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Gaston Ramirez'de geri sayım - Futbol Haberleri

        Bir süredir gündemde olan orta saha oyuncusu Gaston Ramirez için Galatasaray bir kez daha devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar bu kez işi bitirmeye kararlı. İngiliz kulübü Southampton’la sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Uruguaylı futbolcu, vatandaşı Muslera tarafından Galatasaray’a önerilmişti.

        Genç orta saha oyuncusundan detaylı bir sağlık raporu isteyen yönetimin, ilk gelen kontrol sonuçlarında olumlu bulgulara rastlanmasıyla harekete geçmeye karar verdiği öğrenildi.

        Sezonun ikinci yarısını Championship takımlarından M’Brough’da kiralık olarak geçiren Gaston Ramirez, 4 yıl önce 16 milyon Euro karşılığında Southampton yolunu tutmuştu. Ancak 2013 yılında yaşadığı sakatlık, yükselişine ciddi darbe vurdu.

        BONSERVİS BEDELİ YOK

        Buna rağmen toparlamayı başaran Ramirez, etkili sol ayağı ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabilmesiyle dikkat çekiyor. Galatasaray açısından bu transferi en cazip kılan detaylardan biri de, Gaston Ramirez’e bonservis bedeli ödenmeyecek olması.

        Son adımın da aşılması halinde, 25 yaşındaki futbolcuya senelik 2.3 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı, maç başı ödenmeyip, galibiyet primi vaat edileceği belirlendi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ