Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: "Takımda aile ortamı kurduk" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, takımda şu anda yer alan oyuncularla bir aile gibi olduklarını dile getirerek, "Takımda kalan oyuncularımıza anlattığımız projeler ve hedefler konusunda kafalarında herhangi bir soru işareti yok. Oyuncularımızla birlikte yeni gelecek oyuncularımız arasında sözleşmelerde belli bir dengeyi sağlayacağız. Takımda bulunan mevcut oyuncularımızda yapmak istediklerimiz noktasında bir sorun çıkaracaklarını sanmıyoruz. Ben bunu istemiyorum eskisi gibi devam etmek istiyorum diyecek bir oyuncunun pek olacağını zannetmiyorum. Disiplininden, oyuncuların kilolarına kadar çok iyi bir başlangıç yaptık. Her bir oyuncumuza teşekkür ediyorum. Yaz döneminde kendine bakmamış oyuncumuz neredeyse yok gibi. Bizim geçen sene gördüğümüz o tablo bu sene hiç yok. O nedenle sezona başka bir giriş yaptık" dedi.

        "HAZIR GELECEKLER"

        Muharrem Usta, takip ettikleri oyuncularla anlaşabilmeleri halinde hazır halde geleceklerini vurgulayarak, "Takip ettiğimiz oyuncular, oynamakta olan oyuncular olduğu için transfer edebilirsek hazır gelecekler. Ne kadar erken gelirlerse takım olma işini hal etmiş olacağız. Fizik olarak hazır olmayacak oyuncumuz olmayacak gibi ya da çok az olur. İkinci kamp dönemine yetişirlerse takım olma yolunda önemli adım atmış olacağız. Çünkü bir çok maç olacak ikinci kamp döneminde. Onun için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        "BU SENE BU İŞ YOLUNA GİRİYOR MESAJINI VERMEK İSTİYORUZ"

        Bu sezon herhangi bir hedef telaffuz etmek istemediklerini belirten Usta, "Yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz ama şunun farkındayız ki, bizim camiamız destek olursa olabileceğinin en iyisini yapabilecek ve Trabzonspor camiası da ortalama olarak bu iş oluyor diyebilecektir. Biz ona kafa yormak istiyoruz yani bu sene bu iş yoluna giriyor mesajını vermek istiyoruz. Bunu sağlamamız lazım. Bu sağlarsak derecenin ne olacağını kestiremiyorum. Doğruları üst üste koyduğunuz da mutlaka başarıya taşıyorsunuz ve Trabzonspor bizi mutlu edecektir" dedi.

        "TRABZONSPOR GÜÇLÜ MARKALARLA YOLCULUĞA ÇIKIYOR"

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek sezon Trabzonspor'un sponsorluk anlamında güçlü markalarla yolculuğa çıkacağını belirterek, "İlk maçımıza göre stadyumun ne zaman açılacağı kesinleşecek. Stadyumun yetiştirilmesiyle ilgili olarak yoğun bir gayret var. Hibrit çimlerin hazırlanmasına başladılar. Skorboard ve koltukları son derece modern bir şekilde yapılıyor. Stadyum akıllı stadyuma dönüştürüldü. Trabzonspor tarihinde görmediği kadar güçlü markalarla bir yolculuğa çıkıyor. O markaları hepimiz yakında göreceğiz. 120 tane locamız var ve bu locaların satışıyla ilgili işlemlere bayramdan sonra başlıyoruz. Trabzon'da 35 locanın satılabileceğiyle ilgili olarak bir liste hazırlandı. Localar 3 yıllık satılacak. Bununla ilgili olarak banka finansman hazırladık. İsteyen 36 ayda bu locaları alabilecek. Locayı şahıs, şirket veya 10 kişilik olan locaları 10 kişi bir araya gelip de alabilir. Peşin ödendiğinde belli bir indirimi olacak. 120 locayı satmamız lazım gerçekten kulübümüzün önemli gelire ihtiyacı var. Bayramdan sonra önemli bir seferlik olacak. Bu sıkıntılardan çıkmayı başarabilmemiz lazım" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ