Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Abdoulaye Diaby harekatı - Fenerbahçe Haberleri

        Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde bulunan Abdoulaye Diaby, için Fenerbahçe harekete geçti. Robin van Persie ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızın yerine Diaby'i transfer edeceği öğrenildi. Diğer adaylar konusunda bütçeyi yakalayamayn Fenerbahçe, Abdoulaye Diaby konusunda Club Brugge yöneticileri ile masaya oturduğu bildirildi. Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Malili oyuncu için şartlarını zorlayacağı bildirildi.

        KANAT FORVET OLACAK

        Abdoulaye Diaby'nin en büyük özelliklerinden birisi kanat forvet olarak oynayabilmesi. Fenerbahçe'de Sow'un ardından böyle bir isim arayışı yapılırken, Vitor Pereira'nın Diaby transferini çok istediği kaydedildi.

        GEÇEN SENE ŞOV YAPTI

        25 yaşındaki 1.73 boyundaki Malili golcü geride kalan sezonda Club Brugge formasıyla 47 maçta 20 gol atıp, 9 asist gerçekleştirdi. Diaby, daha önce Mouscron, Lille, Sedan gibi takımlarda forma giydi. Takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu ile İspanya'dan Real Betis ve Türkiye'den Galatasaray ile Trabzonspor'da ilgileniyor.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ