Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United, Zlatan Ibrahimovic transferini açıkladı - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

        İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester Unitd, Zlatan Ibrahimovic transferini resmen açıkladı.

        34 yaşındaki İsveçli golcü, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Manchester United'a transfer olduğunu duyurmuştu.

        İngiliz devi de resmi sitesinden Zlatan Ibrahimovic ile resmi sözleşme imzalandığını kamuoyu ile paylaştı.

        Sözleşmenin detayı hakkında bilgi verilmezken Zlatan Ibrahimovic'in 1 yıllık anlaşma karşılığında haftalık 200 bin pound alacağı öğrenildi.

        İMZA SONRASI İLK AÇIKLAMALAR

        Resmi açıklamadan sonra Manchester United'ınsitesinekonuşanZlatan, "Manchester United ile anlaştığım için çok mutluyum ve Premier Lig'de çıkacağım maçları bekliyorum. Jose Mourinho ile tekrar çalışmak için sabırsızlandığımı söylemeye gerek yok. Fantastik bir menajer ve bu heyecan verici yeniliğe hazırım. İngiltere'de özel şeyler yaşamaya hazırım" dedi.

        Öte yandan teknik direktör Jose Mourinho ise, "Zlatan'ı tanıtmaya gerek yok. İstatistikler onu anlatıyor. Ibra dünyanın en iyi forvetlerinden biri ve her zaman yüzde 100'ün verir. Birçok büyük şampiyonluk yaşadı. Şimdi dünyanın en iyi liginde çok çalışacak ve şampiyonluk için takıma yardım edecek. Genç futbolcuların gelişimi için de çok önemli birisi" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ