Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni hedef 10 numara - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe transfere doymuyor... Fenerbahçe ayağını gazdan çekmiyor... Kanarya, tıpkı geçen sezon olduğu gibi yine takviyeleri peş peşe yapıyor. Luis Nani, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Raul Meireles, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Serdar Kesimal ve Abdoulaye Ba ile yolları ayıran Kanarya ilk olarak savunma hattını güçlendirdi.

        KALE İÇİN YİNE FABİANO FORMÜLÜ

        Kaleye geçen sezon da Sarı-Lacivertli formayı giyen Fabiano Ribeiro’yu kiralayan F.Bahçe Yönetimi, Beşiktaş’a imza atan Gökhan Gönül’ün yerine ise sağ beke Hollandalı yıldız Van der Wiel’i aldı.

        Müthiş bir sezon geçiren Simon Kjaer’e iki de partner bulan Sarı-Lacivertliler, Liverpool’un Slovak savunmacısı Martin Skrtel ile Schalke’den Roman Neustadter’i transfer etti. Sol bekte ise İnter’e giden Caner Erkin’in yerine Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı alındı.

        ‘KULÜP BUL DİEGO’

        İleri uca transfer konusunda daha sakin kalan F.Bahçe, Sivasspor’dan alınan Aatıf Chahechouhe’nun dışında herhangi bir takviye yapmadı. Alex’in gitmesinin ardından boşluğu bir türlü dolmayan 10 numara pozisyonunda ise Diego Ribas gözden çıkarıldı. 2 sezondur beklentilerin çok altında kalan Brezilya’ya “Kendine kulüp bul” denilirken, bu bölge için arayışlara hız verildi.

        İKİNCİADAY BELHANDA

        Savunmada eksikleri tamamlayan Fenerbahçe’de 10 numara pozisyonu için 3 isim ağırlıkta... Hollanda ekibi Twente’de harika bir sezon geçiren Hakim Ziyech listenin başında yer alıyor.

        Faslı yıldız için tüm şartlar zorlanırken, ikinci sırada daha önce de sık sık gündeme gelen Dinamo Kiev’in oyuncusu Belhanda bulunuyor. 3. alternatif ise Kanarya’nın 16 Temmuz Cuma günü konuk edeceği Lyon’un yıldızı Mathieu Valbuena...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ