Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: "Transfer çalışmalarımız sürüyor" - Futbol Haberleri

        Kamp yaptıkları Koru Otel'in sahasındaki antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulanan Karaman, yeni sezonun zorluklarla beraber başladığını söyledi.

        Bir hafta daha Bolu'da çalıştıktan sonra ikinci etap kamp dönemi için Erzurum'a gideceklerini anlatan Karaman, "Transferler, gelen-giden oyuncularla sirkülasyonun fazla olacağını düşünerek normal şartlarda Erzurum'da planladığımız kampımızı Bolu'ya aldık. Bolu kampımız 15 futbolcuyla devam ediyor, transfer çalışmalarımız da sürüyor. Genç oyuncularımız vardı. Onları 6 günlük antrenmanın ardından gönderdik. Gelişimlerine katkı sağlayacak yerde çalışmalarına devam edecekler." diye konuştu.

        Karaman, PTT 1. Lig'in zor bir lig olduğunu bu nedenle burada yer alan takımların zorlanacağını dile getirerek şöyle konuştu:

        "Biz de kısmen şu an o zorlukları yaşıyoruz. Hedefi olan bir takımın yapısal reformları çok daha farklı olur. Onun için biz yarışarak ne kadar kurumsal bir kimliğe bürünebiliriz ona bakacağız. Yeni bir takım olsak da güzel şeyler olsun diye bir araya geliyoruz. Yarışarak ne kadar yapılanabileceğiz, ona bakacağız. Onun için Şanlıurfaspor'un hedefi konusunda bunların izahını yapabilirim."

        Bu arada Şanlıurfasporlu futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından koşu ve pas çalışması yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ