Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de sezon öncesi hazırlıkları sürüyor - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, Panathinaikos maçının 11'inde görev alan futbolcuların yenileme çalışmasıyla yetindiği belirtildi.

        Diğer oyuncuların salonda yaptıkları antrenmanın ardından sahaya geçerek ısınma ve çabukluk çalışmasına başladıkları, ardından 5'e 2 top kapma ve pas idmanı yaptıkları bildirildi. Antrenmanın, dar alanda yapılan çift kale maçla sonlandığı aktarıldı.

        Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmalarla devam edecek.

        FFENERBAHÇE'NİN İKİ YILDIZINA 'HOŞ GELDİNİZ' PASTASI KESİLDİ

        Gregory van der Wiel ve Roman Neustadter için, iki yıldızın konakladığı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de hoş geldin pastası kesildi. İki futbolcu da pastayı keserken oldukça mutluydu.

        Fenerbahçe'nin iki yeni transferi Gregory van der Wiel ve Roman Neustadter için hoş geldin pastası kesildi. İki yıldızın konakladığı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de kesilen pasta, Fenerbahçe'nin yabancılarını oldukça mutlu etti.

        İstanbul'a geldiğinden bu yana gerek kendisi, gerekse de sevgilisine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Gregory van der Wiel, otelin genel müdürü Mustafa Alpaslan'ın kendileri için kestiği pastanın çok anlamlı olduğunu ifade etti.

        Hollandalı yıldızın yanı sıra Rus futbolcu Roman Neustadter de, hoş geldin pastasına çok şaşırırdı. Fenerbahçe'nin yabancı futbolcuları için, Wyndham Grand Kalamış'ın müdürü Mustafa Alpaslan'ın geleneksel hale getirdiği pasta töreni, geçtiğimiz sene de Robin van Persie için kesilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ