Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor, Petar Grbic ve Mervan Çelik'i kadrodan çıkardı - Futbol Haberleri

        Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında transfer edilen ve 2 yıllık sözleşmesi bulunan Karadağlı 27 yaşındaki orta saha sağ kanat oyuncusu Petar Grbic ile 1 yıllık sözleşmesi kalan sol kanat oyuncusu 26 yaşındaki Mervan Çelik'e kendilerine kulüp bulmaları konusunda bildirim yaptıklarını dile getirdi. İki oyuncu da Bolu kampına alınmazken kendileri için hazırlanan kamp programı dahilinde alt yapı oyuncuları ile idmanlara çıkacağı bildirildi.

        Yeşil-siyahlılarda gözden çıkarılan Mervan Çelik geçen sezon yeşil-siyahlılarda 13 resmi maçta 4 gol kaydederken, Petar Grbic ise 12 resmi maçında 1 gol kaydetti.

        Öte yandan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel şu anda 4 futbolcuyu daha kadroya katabileceklerini ve görüştükleri bir çok oyuncu olduğunu ve bunların arasında tercih yaparak transferi sonlandıracaklarını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ