Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Max Kruse transferine engel - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ - UĞRAŞ ÖZYURT

        Galatasaray yönetimi, Wolfsburg Kulübü tarafından gözden çıkarılan ve menajerler aracılığıyla kendilerine önerilen Max Bennet Kruse’un transferinde frene bastı.

        28 yaşındaki oyuncunun menajeriyle İstanbul’da görüşen Sarı-Kırmızılılar, “Kiralık olması ve yıllık ücretinin de makul seviyeye çekilmesi halinde transferi yapabiliriz. Siz Wolfsburg’la bu konuları görüşün, tekrar bir araya gelelim” diyerek masadan kalktı.

        Ancak daha sonra oyuncu hakkında yapılan araştırmada Kruse’un çalkantılı özel hayatı nedeniyle yönetim ikiye bölündü. Bazı yöneticiler, “Yetenekli bir futbolcu. Maliyeti uygun olur ve kiralık gelirse sorun kalmaz. Alalım” derken, bazıları da “Özel hayatı büyük sorun. İstenmeyen adam olmuş. Bu riski göze almayalım” ifadeleriyle itiraz etti. Konu bir kez daha değerlendirilip transfer konusunda son karar verilecek.

        İÇKİ VE KUMAR ALIŞKANLIĞI VAR

        Alman oyuncunun içki, kumar gibi kötü alışkanlıkları bulunduğu öğrenildi. Kruse’un, disiplinsiz davranışları ve özel hayatında da sorunlar yaşaması nedeniyle Wolfsburg’da da istenmediği bildirildi. Son olarak Joachim Löw de benzer gerekçeler yüzünden bu oyuncuyu Alman Milli Takım kadrosuna almamıştı.

        9 GOL, 12 ASİST

        Max Bennet Kruse, forvet dışında forvet arkası ve orta ofans bölgesinde de oynayabiliyor. Çok yönlü yıldız, geçen sezon toplam 43 maçta 9 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ