Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez için kritik tarih 24 Temmuz - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mario Gomez’in, yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı giyip giymeyeceği konusundaki belirsizlik yavaş yavaş netleşiyor.

        Transfer görüşmelerini EURO 2016 sonrasına bırakan Alman golcünün, Siyah-Beyazlı takımda kalma yönünde karar verdiği öğrenilirken yaşanan darbe girişimi nedeniyle aklının karıştığı belirtildi.

        Kendisinden 7 yaş büyük sevgilisi Carina Wanzung ile geçtiğimiz günlerde İbiza’da evlenen Gomez’in aklının karışmasında eşinin de etkili olduğu kaydedildi.

        ÖNCE GOMEZ, SONRA FİORENTİNA

        Eşinin, Mario Gomez’e “Karar vermekte acele etme. Türkiye’de neler olup bitecek, bir önümüzü görelim. En azından 1 hafta daha bekleyelim” dediği kaydedildi.

        Gomez, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaptığı görüşmede bu endişesini dile getirerek “Yeni sezonda yeniden Türkiye’de futbol oynamak istiyorum. Ancak son yaşananlar benim ve eşimin aklını iyice karıştırdı. Biraz daha düşünmek istiyoruz” dedi. Orman ise “Burada her şey kontrol altında. Hepimiz güvendeyiz. Endişe edilecek bir durum yok” karşılığını verdi.

        Başkan Fikret Orman ayrıca, Alman oyuncu ile yüz yüze görüşüp eşini ve kendisini ikna etmek için İbiza’ya gitme kararı aldı.

        24 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek zirvede Orman’ın, Gomez’i ikna edip yeniden Beşiktaş’ta oynaması için ne gerekiyorsa yapacağı kaydedildi. Gomez ile anlaşıldıktan sonra Fiorentina Kulubü ile görüşmeler başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ