Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Jan Olde Riekerink: "Bruma'yı takımda tutmak isterim" - Galatasaray Haberleri

        Uhrencup 2016'yı şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'dateknik direktör Jan Olde Riekerink, Young Boys maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Jan Olde Riekerink'in açıklamaları şöyle:

        "Zor bir hafta geçirdik ve çok iyi bir takım ruhunu sahaya yansıttık. Genel sürece bakıldığında da önemli adımlar attık. Bir takım kuruyoruz; her şey bitmiş değil, hazırlık kampındayız. Young Boys lige başlayacak ama biz sezonu henüz 2 hafta önce açtık. Daha aramıza katılacak milli oyuncularımız var."

        "Kupa kazanmak her zaman çok zevklidir. Tüm ekibimle gurur duyduğumu söyleyebilirim. Zira tüm ülke olarak zor günler geçirdik, birbirimize destek verdik."

        "Ne istediğimiz çok açık. Defansif orta sahaya ve forvete takviye yapacağız. İyi performans sergileyen arkadaşlarımız da oldu. Yöneticilerimiz ve başkanımızla çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Aramıza katılan oyuncularımız olacaktır ilerleyen günlerde..."

        "Bruma son iki karşılaşmada maçın adamı seçildi. Ben Bruma gibi bir oyuncuyu takımda tutmak isterim. Çok iyi oyuncu olması bir kenara, sosyal yöneyle de kulübe katkı veren bir oyuncu. Oynadığı sürece mutlu olan bir oyuncu. Kendisinden çok memnunum..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ