Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Boca Juniors Muslera'nın peşinde - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’ın tartışmasız en önemli oyuncuları arasında yer alan Fernando Muslera için Arjantin’in önde gelen kulüplerinden Boca Juniors’un devreye girdiği öğrenildi. Daha önce de Muslera’yı transfer etme konusunda birkaç girişimde bulunan Boca’nın, bu kez Uruguaylı file bekçisini alma konusunda çok kararlı olduğu bildirildi.

        Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Daniel Angelici ile takımın teknik direktörü Guillermo Barros Schelotto’nun, Muslera’yı alabilmek için her yolu deneyeceği ifade edildi. Hatta gelen bilgilere göre Arjantin temsilcisi, Muslera’nın menaceri Daniel Fonseca ile de görüşmelere başladı.

        20 MİLYON EURO İSTENİYOR

        Fonseca’nın, daha önce de River Plate’e satmaya çalıştığı oyuncusunu Boca’ya transfer ettirmek konusunda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

        Türkiye’de mutlu olduğunu belirten Muslera’nın ikna edilmesi halinde ardından Boca’nın, soluğu Galatasaray’ın kapısında alması bekleniyor. Mali açıdan zor durumda olan Sarı-Kırmızılılar, 2018’e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli eldiven için 20 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirlemiş durumda.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ