Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Visca'nın ayrılığını Avcı açıkladı - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'in teknik direktörü, Bosnak futbolcu Edin Visca'nın geleceği hakkında konuştu. Visca için transfer görüşmelerin olduğunu söyleyen Avcı, deneyimli futbolcunun ayrılabileceğini duyurdu. 'Visca her an gidebilir'

        "Edin Visca projeydi. 2011'de ekibin beğendiği bir oyuncuydu. Bosna Hersek A2'de izlediler, bana rapor geldi. Sene sonu da Slovenya'da kamp yapıyorduk, hazırlık maçında bize karşı oynadı. Uçtu o gün. Aldık hemen. Transferi için yüksek rakamlar konuşuluyor. Bu hafta içinde olumlu veya olumsuz sonuçlanacak. Belli olması da lazım. Kafası rahatlamalı. 17 gol, 5 asist bir kenar oyuncusu için inanılmaz bir rakam. 200-300 bin Euro'ya almıştık."

        "VOLKAN ÇOK İYİ DURUMDA"

        "Volkan Babacan 16 yaşında da bu rahatlığa hakimdi. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra konuştuk hemen. Sonuçta hayat devam ediyor. Volkan ilk defa Avrupa Şampiyonası oynadı. Öyle umuyorum ki Milli Takımımız'a çok uzun yıllar daha hizmet edecek. Turnuva sonrası psikolojisinde bir sorun yok. Gayet iyi."

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ