Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Metin Albayrak: "Forvet bölgesi için elimizde alternatifler var" - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlı takımda geçen sezon gol kralı olan Alman futbolcunun ayrılış kararını değerlendiren Albayrak, "Forvet bölgesi için elimizde alternatifler var" dedi.

        Mario Gomez'in Fiorentina'daki kötü günlerinin ardından Beşiktaş'ta yeniden kendini bulduğunu belirten Albayrak, "Gomez'i bu noktaya Beşiktaş getirmiştir. Biz kendisine verdiğimiz sözden ötürü başkalarıyla görüşmedik. Beşiktaş'tan kimler geldi kimler geçti. İsimler gelip geçicidir, önemli olan kurumdur. Fikret Orman başkanlığında yapmış olduğumuz transferlerdeki başarımız ortada" ifadelerini kullandı.

        "KARAMSAR BİR TABLO ÇİZİLMESİNE GEREK YOK"

        Alman golcünün dönmeyeceğini açıklamasının ardından Beşiktaş'ta kaos havası estirilmeye çalışıldığını savunan siyah-beyazlı yönetici, şunları kaydetti:

        "Transferde ne kadar başarılı olduğumuz görülüyor. Karamsar bir tablo çizilmesine gerek yok. Böyle bir kaos varmış havası, başta takımımızda bulunan milli takımın forveti Cenk Tosun olmak üzere diğer futbolcularımıza haksızlık olur. Şu anda hocamız ve takımımız yeni sezon için yoğun bir şekilde çalışıyor."

        "ATIBA KALACAK, SOSA İLE FİKRET ORMAN YAKINDAN İLGİLENİYOR"

        Albayrak, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın siyah-beyazlı takımda kalacağını, Jose Sosa ile de başkan Fikret Orman'ın yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ