Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Matus Bero ve Jan Durica Trabzonspor'da - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor, durdu durdu turnayı gözünden vurdu... Yabancı transferde ilk olarak Kızılyıldız’ın 27 yaşındaki sol beki İbanez’i alan Trabzonspor, ardından Rusya’nın genç milli takımlarında forma giyen 20 yaşındaki Rus Ramil Sheidaev’i kadrosuna katmıştı. Başkan Muharrem Usta, Slovakya’da iki oyuncuyu birden bitirip taraftarları sevindirdi.

        TWİTTER’DAN MÜJDELEDİ

        Usta ilk olarak 20 yaşında olan Slovakya’nın gelecek vadeden orta sahası Matus Bero’yla anlaştıklarını Twitter üzerinden duyurdu. Slovakya’ya giden başkan Muharrem Usta, önceki gece Bero’nun takımı AS Trenci’nin Pod Dubnom Stadı’nda oynadığı maçtan sonra imza fotoğrafı paylaşıp altına şu notu düştü: “Hayat devam ediyor, şimdi daha çok çalışma zamanı. Her şeye rağmen ve inadına...”

        Bordo-Mavili kulüp bu transferi dün öğleden sonra resmen duyurdu.

        JAN DURICA DA TAMAM

        Başkan Usta, yine sosyal medya hesabından Jan Durica transferinin sinyalini verip “Hedefimizdeki iki oyuncu için buradayız. Bero tamam. İnşallah diğeri de bitecek” dedi. İlerleyen saatlerde Trabzonspor’un, L.Moskova’yla sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki tecrübeli stoperi de renklerine bağladığı ortaya çıktı. Fransa 2016’da Slovakya’nın 4 maçında da 90 dakika sahada kalan Durica, yeni sezonda Trabzonspor savunmasının liderliğini üstlenecek.

        1 KEZ DİREKT KIRMIZI KART GÖRDÜ

        1.88 boyundaki Jan Durica; Rusya’da Saturn, L.Moskova, Almanya’da da Hannover kulüplerinde forma giydi. Kariyerinde toplam 291 maça çıkarken, 10 gol atıp 8 de asist yaptı. Direkt kırmızı kart sadece 1 kez görürken, 3 kez çift sarıdan kızardı, toplam 49 sarı aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ