Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'den Leandrinho hamlesi - Futbol Haberleri

        PTT 1'inci Ligi'nde yabancı santrfor arayışını sürdüren Göztepe, Denizlispor'un satış listesine koyduğu Brezilyalı Leandrinho'yu yeniden gündemine aldı.

        Teknik direktör Okan Buruk'un da transferine onay verdiği Leandrinho için harekete geçmeye hazırlanan Göztepe yönetimini, Brezilyalı yıldızın bonservis ücreti düşündürüyor. Denizlispor yönetiminin Leandrinho için en az 250 bin euro isteyeceği öğrenilirken bu transfer döneminde Tayfur, Umut, Günay, Emre Can, Kone gibi isimler için ciddi rakamlar ödeyen Göztepe'nin bonservis ücreti vermek istemediği kaydedildi.

        Sarı kırmızıl kulüp, geçen sezon 29 maçta 17 gol atarak Denizlispor'un ligde kalmasına büyük katkı yapan Brezilyalı futbolcunun geçen sezondan kalan alacaklarına karşılık bonservisini alarak serbest kalmasını beklemeyi planlıyor.

        Diğer yandan menajerler, Göztepe yönetimine Adana Demirspor'dan ofansif orta saha Anıl Taşdemir'i de önerdi. Önceliği golcü ve stoper transferine veren Göztepe, şimdilik Anıl'a soğuk bakıyor. Süper Lig ve PTT 1'inci Ligi'nde birçok kulüpte forma giyen 28 yaşındaki Anıl, profesyonel kariyerine 2004'te Göztepe'de başlayıp 2006'da takımdan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ