Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor şampiyonluk istiyor - Futbol Haberleri

        Buz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi ilk etap kamp çalışmalarının Bolu'da devam ettiğini belirterek, verimli bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

        Ligin çekişmeli geçeceğini aktaran Buz, "Bu sezon lig enteresan olacak. İlk 2'ye girmek için 10-12 takım mücadele edecek. Süper Lig'den düşen Sivasspor, kadrosunu koruyan ve iyi transferler yapan Eskişehirspor, Göztepe, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Boluspor başta olmak üzere birçok takım ilk 2 ve play-off için mücadele edecek. Biz de yeni sezonda play-off'u zorlayıp, şampiyonluk yarışı içerisinde olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Ligin ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını anımsatan Buz, ilk 3 maçta alacakları maksimum puanın ilerleyen haftalara güvenle bakmalarını sağlayacağını kaydetti.

        İrfan Buz, ilk etap kampının 23 Temmuz'da sona ereceğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

        "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takım olarak güç ve kondisyon depoladık. Futbolcuların aynı seviyeye gelmesi adına özel antrenman programları uyguluyoruz. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Kaleci, defans ve orta saha mevkilerine iyi transferler yaptık. Fransız sol kanat oyuncusu Michael Perreira en iyi transferimiz oldu. Takım olarak bu sezon alternatifli bir kadro oluşturmak istiyoruz. Üç mevki için arayışlarımız sürüyor. Bunun yanı sıra genç ve yetenekli futbolcuları da kadromuza katıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ