Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da yeni lider Jan Durica - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Bordo-Mavililer’in yeni transferi Jan Durica, tecrübesi ve liderlik özellikleriyle daha şimdiden teknik direktör Ersun Yanal’ı etkilemişe benziyor...

        Deneyimli çalıştırıcının, Slovakya Milli Takımı’nın da kaptanlığını yapan 34 yaşındaki stoperin bu özelliklerinden yeni sezonda yararlanmak istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Durica’yla bir görüşme gerçekleştiren Yanal’ın, tecrübeli yıldıza “Bundan sonra yabancı oyuncuların lideri sensin” diyerek önemli bir sorumluluk verdiği kaydedildi.

        Portekizli sağ bek Jose Bosingwa’nın takımdan ayrılmasından sonra lider ruhlu bir oyuncu arayan Trabzonspor, böylelikle bu ihtiyacını Durica’yla giderecek.

        ‘SABIRSIZLANIYORUM’

        Slovak stoperin de teknik direktör Ersun Yanal’ın bu yaklaşımından oldukça memnun olduğu belirtildi.Verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceğini hocası ve yöneticilere ileten Durica, yeni sezonu iple çektiğini söyledi. Takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade eden tecrübeli savunmacı, “Özellikle Trabzonspor taraftarıyla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ