Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Liverpool’dan Leiva’ya yönelen Sarı-Kırmızılılar, olmazsa Celtic’ten Johansen’i renklerine bağlayacak - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Yeni sezonda takıma mutlaka bir ön libero almak etmek isteyen G.Saray, transferde artık son düzlüğe girdi. Geçen sezon transferin son gününde Felipe Melo’yu İnter’e yolladıktan sonra bu bölgede büyük sıkıntı yaşayan ve ara transferde Ryan Donk’u almasına rağmen derdine derman bulamayan Aslan, bu kez yaş tahtaya basmak istemiyor. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in Danimarka kampında görmek istediği ön libero transferi için harekete geçen Özbek yönetiminin, Hollandalı hocanın raporu doğrultusunda ilk olarak Liverpool’da forma giyen Lucas Leiva’ya yöneldiği ve Brezilyalı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Riekerink’in ilk tercihi olan 29 yaşındaki yıldız için tüm imkanları seferber eden Sarı-Kırmızılı kurmayların, beklemeye geçtikleri kaydedildi.

        ARTIK TOP LİVERPOOL’DA

        Leiva için artık Liverpool’un vereceği cevabı bekleyen G.Saray yönetimi, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise hemen B planını devreye sokacak. Bir süredir Celtic’in ön liberosu Stefan Johansen’le de ilgilenen Sarı- Kırmızılılar, Norveçli oyuncuyla anlaşıp İskoç ekibine son teklifini yaptı. Ancak ilk olarak Leiva’dan haber bekleyen kurmayların, Cimbom’da oynamaya sıcak bakan 25 yaşındaki oyuncuyu şimdilik beklettikleri ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar, Leiva transferinde başarısız olunması durumunda ise İskoç kulübü ile anlaşma sağlanır sağlanmaz Linnes’in de milli takımdan arkadaşı olan Johansen’i Danimarka kampına dahil edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ