Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United’ın menajeri Jose Mourinho, futbolculara Pokemon Go oyununu yasakladı - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Çalıştırdığı takımlardaki disiplinli ve otoriter tavırlarıyla bilinen Jose Mourinho, bu özelliklerini Manchester United’da da göstermeye başladı. Sezon başında Hollandalı Luis Van Gaal’in yerine Kırmızı Şeytanlar’ın başına getirilen Portekizli menajer, oyuncularına Pokemon Go oyununu yasakladı. Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Pokemon Go, tüm dünyada olduğu gibi futbol dünyasında da hızla yaygınlaşmış, Griezmann ve Aubameyang gibi yıldız isimlerde bağımlılık yaptığı görülmüştü. Bu durumun önüne geçmek isteyen 53 yaşındaki teknik adam, futbolcularından bu oyunu maçlardan 2 gün önce oynamamalarını istedi.

        MAÇLARDAN SONRA SERBEST

        Futbolcuların bu durumdan şikayetçi olmadığını söyleyen bir kulüp yetkilisi, “Jose’nin oyuncularla ve personelle ilişkisi çok iyi. Oyuncuların daha iyi dinlenebilmeleri ve maçlara daha iyi konsantre olabilmeleri için karşılaşmadan 48 saat önce oyun oynanmasının bırakılmasını istedi. Çok fazla büyütülecek bir durum yok. Sonuçta oyuncular maçlardan sonra oyunu oynayabilecekler” ifadelerini kullandı.

        PEP SORUSU KIZDIRDI

        Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda bugün Çin’de M.City ile karşılaşacak M.United’da menajer Jose Mourinho, düzenlediği basın toplantısında ilginç bir soru ile karşılaştı. Portekizli hoca, M.City’yi çalıştıran meslektaşı Pep Guardiola’nın elini sıkıp sıkmayacağına dair soruya “ Elbette elini sıkacağım. Bu soruyu neden sorduğunuzu anlamıyorum. Biz Barcelona’da 3 sene birlikte çalıştık. Başka kulüplerde de rakip olarak sahaya çıktık. Biz profesyoneliz. Neden elini sıkmayayım?” ifadelerini kullanarak muhabire sert tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ