Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, 10 numara transferinde “Bekle ve gör” taktiği izliyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sarı-Lacivertliler’de yeni sezon öncesi en büyük belirsizlik 10 numara pozisyonuna transfer yapılıp yapılmayacağı... Martin Skrtel, Van der Wiel, Neustadter ve İsmail Köybaşı’yı kadroya katan, kaleye de Fabionao’yu yeniden kiralayan Kanarya, böylece savunmayı garanti altına almıştı. Forvet hattında ise transfer teklifleri alan Van Persie’ye izin verilmemiş, Emenike’nin dönmesi ve Fernandao’nun da varlığıyla sayısal olarak sıkıntı kalmamıştı. Orta sahada kiralık olan Salih Uçan ve Stoch yeniden takıma katılırken, Aatif’ın da transferiyle alternatifler arttı. Ancak bu bölgede hücuma yön verebilen, takımın orkestra şefliğini üstlenecek bir yıldız olmayışı, hem teknik heyeti hem de taraftarları kara kara düşündürüyor.

        YÜKSEKTEN UÇTULAR

        Aziz Yıldırım yönetimi ise 10 numara transferi için daha önce nabız yokladığı Hakim Ziyech, Younes Belhanda ve Siem de Jong için kulüplerinin yüksek fiyat çekmesi nedeniyle bekleyip görme kararı aldı. 3 oyuncunun kulüpleri Twente, Dinamo Kiev ve Newcastle United’ın yüksekten uçması sebebiyle frene basan yönetim, bir yandan rakamların düşmesini beklerken diğer taraftan da alternatif isimler araştırıyor.

        MONACO MAÇLARI ÖNEMLİ

        Sarı-Lacivertliler’in mevcut kadroya takviye yapıp yapmama kararında Monaco ile oynanacak Devler Ligi 3. ön eleme maçları da belirleyici rol oynayacak. Yönetim her iki maçta da takımın performansını gördükten sonra orta sahaya takviye ve bu ismin kim olacağı konusunda kesin kararını verecek. O tarihe kadar sancılı günler geçiren ülkemizde de suların tamamen durulacağı ve yabancı yıldızları ikna konusunda sıkıntı yaşanmayacağı düşünülüyor.

        B PLANI AATiF

        Hücuma dönük orta saha transferi konusunda topu yönetime atan Vitor Pereira, eğer bütçeye uygun bir isim bulunamaz ve aynı kadroyla devam kararı alınırsa 10 numara adayını buldu: Aatif Chahechouhe... Sivas’tan transfer edilen 30 yaşındaki Faslı yıldız, hem idmanlarda hem de hazırlık maçlarında gösterdiği performansla bu bölgeye en yakın isim olarak dikkat çekiyor. Aatif, 2012- 13 sezonunda 31 maçta 17 gol atıp 8 de asist yaparken, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı. Pereira, Aatif’in yanı sıra Salih Uçan ve Alper Potuk’u da zaman zaman 10 numara pozisyonunda deniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ