Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira'dan Monaco maçı yorumu: 1-0 olsun, bizim olsun! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında yarın Kadıköy’de Monaco ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de teknik heyet maçın stratejisini büyük ölçüde belirledi.

        Pereira, Monaco önünde takıma oturtmaya çalıştığı “ısıran, baskı kuran ve saldıran” futbol anlayışını değil, tedbiri elden bırakmayan, soğukkanlı ve hata kovalayan anlayışı tercih etmeyi planlıyor.

        UYARILARDA BULUNDU

        Monaco’nun elinde Falcao, Cavaleiro, Moutinho, Bernardo Silva gibi çok tehlikeli isimlerin bulunması nedeniyle turun anahtarının “savunmadan” geçtiğini düşünen Vitor Pereira, defansın belkemiği Simon Kjaer ve savunmadaki yeni partneri Martin Skrtel’e güveniyor.

        Kjaer, yeni transferler Skrtel ve Roman Neustadter’in her geçen gün uyum problemini aşması Pereira’yı sevindiriyor.

        Pereira, rakip oyuncuların özellikleri ve zaafları konusunda öğrencilerine bilgi veriyor. Başarılı bir takım savunmasıyla Monaco’yu durdurmayı düşünen Pereira, rakibin zaaflarını iyi değerlendirip ilk maçtan galibiyet almak istiyor.

        ‘HERKES BİRBİRİNE YARDIM ETSİN’

        Öğrencileriyle taktik çalışmalar sonrası toplantı üstüne toplantı yapan Pereira, gol yemeden atılacak bir golün önemine dikkat çekti. F.Bahçe’nin teknik patronu, “Defansta hata yapmazsak sonuca gider hedefe ulaşırız. Rakibe gol imkanı vermeden

        atacağımız bir gol bizi tura yaklaştırır. Evimizde gol yemeden alacağımız her sonuç avantaj olacak. İyi organize olursak, istediğimizi alırız. Size güveniyorum. Herkes birbirine yardım etsin. Tur birlikte mücadele etmekten geçiyor” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ