Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın yeni transferi Turgut Doğan Şahin: "Hedef Avrupa" - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa’nın yeni transferi Turgut Doğan Şahin, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Geçen sezon Gençlerbirliği’nde sakatlıklar sebebiyle sadece 3 lig maçında forma giyebilen tecrübeli hücum oyuncusu, futbol özlemini dindirmek için sabırsızlandığını ifade etti.

        Turgut Doğan, şu ifadeleri kullandı:

        “Kasımpaşa önemli ve başarılı bir kulüp, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen sezon futboldan biraz uzak kaldım. Bu yüzden bende büyük bir özlem var. Hırs yapmış durumdayım. Rıza Hocam’ın bana olan güveni ile bu özlemi en iyi şekilde dindireceğime inanıyorum. Geçen sezon Avrupa’yı ufak bir farkla kaçırdık ama bu sezon ligi istediğimiz yerde bitirerek, o hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.”

        PAŞA’NIN RAKİBİ LOKOMOTİV TİFLİS

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Kasımpaşa, bugün TSİ 19.30’da Gürcistan ekibi Lokomotiv Tiflis’le özel maçta kozlarını paylaşacak.

        Öte yandan Lacivert-Beyazlılar, dün çift antrenmanla çalışmalara devam etti. Isınma hareketleriyle başlayan sabah antrenmanında, 5’e 2 top kapma ve dayanıklılık çalışması yapıldı.

        İdmanın son bölümünde ise futbolcular yarı sahada topu yere düşürmeden kafa ile gol atma oyunu oynadılar. Akşam idmanında ise taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ