Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe GFB'den önemli karar! 'Maçlara gitmiyoruz' - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı uzun süredir protesto eden Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar grubu, Monaco karşılaşmasında bilet fiyatlarının kendilerinin stada girmemesi için yüksek tutulduğunu açıklayarak bu sezon içerideki futbol maçlarına gitmeyeceğini açıkladı.

        Genç Fenerbahçeliler adlı grubun açıklamasında bilet fiyatlarının yüksek tutulmasının nedeni, "Uygulanan mantık dışı kombine satış politikası, geçtiğimiz günlerde açıklana bilet fiyatlarıyla da adet desteklenmiştir. Halkın takımı Fenerbahçe'yi belli bir zümreye taşımayı amaçlayan Aziz Yıldırım zihniyeti astronomik düzeydeki bilet fiyatlarıyla bu amacını ortaya koymaktadır. Monaco maçında biletler 120 TL yapılarak kombine satmadıkları taraftarın bir şekilde içeri girmesi de engellenme hedefindedir. Kulübümüz hem maddi zarara uğrayacak hem de taraftarına ihtiyaç duyduğu maçta tribünler boş kalacaktır" sözleriyle açıklandı.

        Diğer taraftarlara seslenen Genç Fenerbahçeliler, "Fenerbahçe'ye gönül veren tüm arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, büyüklerimiz şunu bilsinler ki; Fenerbahçe camiasına bizden zarar gelmez. Kombinelerimizin yenilenmesine izin verilmemekte, bulunduğumuz tribüne ait bilat fiyatlarının da takdirini Fenerbahçe camiasına bırakmaktayız" ifadelerini kullandı.

        Grup Kadıköy'deki maçlara gitmeyeceğini, "Bu sebeplerdendir ki; 2016-2017 futbol sezonunda Okul Açık tribününde yer almayacağımızı belirtmek isteriz. 2016-2017 sezonunda futbol takımımızı deplasmanlarda destekleyip, diğer tüm branşlarımızın da gerek İstanbul'da gerekse deplasmanlarda peşinde olacağız. Aziz Yıldırım olduğu sürece Fenerbahçemizin olduğu tüm platformlarda haklı mücadelemize devam edeceğiz" açıklamasıyla duyurdu.

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

        "Stadımızda bu yıl oynanacak karşılaşmalar için, Okul Açık Tribünü dışında, diğer tüm tribünlerde kombine bilet satışı yapılmaktadır.

        Bilet satışı ise, stadımızdaki tüm tribünlerimiz için geçerli olup, Monaco maçı bilet fiyatları geçtiğimiz yıl oynadığımız Braga maçı için belirlenmiş bilet fiyatları ile aynıdır.

        Kamuoyunun bilgisine sunarız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ