Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un el sıkıştığı Fabian Castillo'da rötar! - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Transferde gaza basan Trabzon; İbanez, Sheidaev, Bero, Durica’dan sonra Fabian Castillo’yu da kadroya katıyor. ABD’nin Dallas Kulübü’yle anlaşma sağlayan Fırtına, 24 yaşındaki Kolombiyalı futbolcuyla da prensipte el sıkıştı. Dün gelmesi beklenen Castillo’nun, ABD’deki kötü hava koşulları nedeniyle uçuşların iptal edilmesi üzerine, bu sabah Türkiye’ye geleceği bildirildi.

        SON PAZARLIKLAR YAPILACAK

        Dallas Havalimanı’ndan yola çıkacak Castillo, İstanbul’da son yapılacak görüşmenin ardından herhangi bir sorun çıkmazsa sağlık kontrolünden geçirilecek. Daha sonra 3 yıllık imzayı atıp yeni takımı Trabzonspor’un Macaristan kampına katılacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, Kolombiyalı yıldızdan beklentisinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

        2 MİLYON DOLARA SATIN ALINABILIR

        ABD basını, Castillo’nun anlaşma şartlarıyla ilgili detayları yazdı. Buna göre Trabzon, oyuncuyu önce 6 aylığına kiralayacak. Eğer Kolombiyalı futbolcunun performansından memnun kalınırsa, Ocak 2017’de 2 milyon dolar ödenerek satın alma opsiyonu kullanılacak.

        ÇOK YÖNLÜ HÜCUM OYUNCUSU

        Kolombiyalı futbolcunun asıl mevkisi sol kanat.. Ancak sağ kanat ve santrforda da forma giyebiliyor. Geçen sezon Dallas formasıyla ABD Ligi’nde (MLS) 22 maçta 5 gol atıp 5 asist yaptı. Castillo, 3 kez de Kolombiya Milli Takımı’nda boy gösterdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ