Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile anlaştı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜK SPOR

        Şampiyonlukla kapattığı sezon sonrası adeta yaprak dökümü yaşayan Beşiktaş’a Atiba Hutchinson’dan sevindirici haber geldi.

        Mario Gomez ve Gökhan Töre’nin gidişi, Jose Sosa’nın ise ayrılmak istemesi sebebiyle yeni sezon öncesi güçlü kadrosunu korumakta sıkıntılar yaşayan Siyah-Beyazlılar, Kanadalı ön libero ile kalması konusunda mutabakata vardı. Kartal’ın eski çalıştırıcısı olan Slaven Bilic’in takımı West Ham’ın teklifi sonrası kalıp kalmama konusunda kararsızlık yaşayan Atiba ile bir görüşme yapan başkan Fikret Orman, tecrübeli oyuncuyu yeni sözleşme için ikna etti.

        Orman’ın Atiba’ya “Biz seni bırakmak istemiyoruz. Camia da seni çok seviyor. Futbolu burada bırak. Sana yeni bir de sözleşme önerelim” dediği ve Atiba’nın da “İngiltere her futbolcunun oynamak istediği bir yer. Bu yüzden bir belirsizlik yaşadım. Beşiktaş’ta olmaktan ben de çok mutluyum” karşılığını verdiği öğrenildi.

        ORMAN’DAN SOSA’YA TAŞ!

        32 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon sona erecek olan sözleşmesinin 2+1 yıl olarak revize edildiği, 1 milyon Euro olan yıllık ücretinin ise 1.5 milyon Euro’ya çıkarılacağı bildirildi. Yapılan görüşme sonrası kampı takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, “Atiba ile işimiz sadece imzaya kaldı. Kendisi gerçek bir profesyonel. İmza konusunda önemli bir duruş gösterdi ve anlaşmayı sağladık” diye konuşurken bu sözler Sosa’ya da bir gönderme olarak yorumlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ